Romania , Tv, audio, jocuri , Constanta , Constanta , Anunturi Gratuite din Toata Romania , Receptor Satelit Tiger T 600 HD , Aparatul se afla in stare impecabila. Linia G Share cu care a venit din Iordania a expirat insa exista suport pentru rei... , Anunturi Gratuite din Toata Romania , Anunturi Gratuite
 • Autentificare · Înregistrare cont nou • ro.newshealth.forskolinactive.com
  ro.newshealth.forskolinactive.com
  Promovează Anunţul

  Receptor Satelit Tiger T 600 HD

  250.0 Lei
  Tv, audio, jocuri Constanta Data publicării: Aprilie 30, 2017 Numărul anunţului: 1224 Vizualizări: 24
  Printează Anunţul

  Aparatul se afla in stare impecabila. Linia G Share cu care a venit din Iordania a expirat insa exista suport pentru reinoire pe satelit. Se comporta admirabil pentru un receptor de clasa medie si este bine dotat. Datele tehnice se gasesc cu usurinta pe internet pentru cei care sunt cu adevarat interesati.
  Trimit in tara doar la vanzare pe cheltuiala cumparatorului.

  DISCLAIMER: CITITI CU ATENTIE CELE DE MAI JOS!

  1. Nu accept schimburi, daca acest lucru nu este prevazut in anunt, motiv pentru care va rog sa nu ma deranjati inutil cu oferte la care nu voi raspunde. Nu voi purta nici un fel de conversatii pe tema increderii in produsele oferite de mine sau la pretentiile altora de tip MALL/SHOP si rog persoanele suspicioase sa se abtina de la licitatie.

  2. Am pus preturi foarte mici produselor expuse la vanzare cu unicul scop de a le vinde cat mai rapid. Din acest motiv, va rog sa nu oferiti alte preturi ca pretexte de negociere, deoarece pretul fiind minim, este fix. Acesta este totodata si ultimul pret. Orice reducere de pret se va face numai in conditiile achizitionarii mai multor produse din oferta mea.

  3. Taxele transport si ramburs percepute de curier vor fi suportate integral de cumparator si nu sunt incluse in pretul produsului. Din lipsa de timp nu pot trimite prin posta. Livrarea personala se face doar in Constanta.

  4. Pentru contact, va rog sa lasati un mesaj cu numarul Dvs. de telefon si va voi apela. Nu raspund la sms-uri, astfel ca va rog sa nu solicitati informatii despre produse prin acest tip mesaje. Pentru siguranta datelor, voi raspunde doar daca mesajele vor fi trimise dintr-un cont apartinand acestui site; daca nu aveti cont, puteti sa-l creati foarte usor.

  5. Pentru produsele scoase la vanzare am facut fotografii care reflecta starea lor reala.
  Produsele se vand asa cum se vad in fotografii, in starea in care se afla. Uneori, prima fotografie poate fi luata de pe internet pentru claritate, urmatoarele fotografii reflectand starea actuala a produselor.

  6. Orice detalii tehnice despre produs, in plus fata de cele aratate in anunt, le puteti gasi pe internet, pe pagina producatorului. Produsele au fost probate in prealabil, astfel ca, la vanzarea directa, nu se va face proba acestora.

  7. Alte detalii suplimentare fata de anunt se vor solicita si se vor oferi doar pe forum, inainte de incheierea licitatiei. Dupa primirea produsului cumparat va rog sa acordati un calificativ care sa reflecte interactiunea cu vanzatorul.

  Status: Persoana fizica
  Stare : Utilizat
  Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

  ro.newshealth.forskolinactive.com performax.ro vivacredit.ro avon.ro%20 ppt.ro

  Alte anunţuri ale utilizatorului Adolf Hauer

  Utilizatorul nu are alte anunţuri

  SUNA
  MESAJ