Romania , Tv, audio, jocuri , Constanta , Constanta , Anunturi Gratuite din Toata Romania , Trei Receptoare SD Dolce satelit , Receptoarele digitale pentru satelit sunt utile DOAR pentru clientii serviciului Telekom, fost Romtelecom Dolce si pot f... , Anunturi Gratuite din Toata Romania , Anunturi Gratuite
 • Autentificare · Înregistrare cont nou • ro.newshealth.forskolinactive.com
  ro.newshealth.forskolinactive.com
  Promovează Anunţul

  Trei Receptoare SD Dolce satelit

  150.0 Lei
  Tv, audio, jocuri Constanta Data publicării: Aprilie 30, 2017 Data modificării: Mai 13, 2017 Numărul anunţului: 1225 Vizualizări: 35
  Printează Anunţul

  Receptoarele digitale pentru satelit sunt utile DOAR pentru clientii serviciului Telekom, fost Romtelecom Dolce si pot fi achizitionate, atat de clientii vechi, cat si de clientii noi care pot detine pana la 4 receptoare la un abonament. Aparatele sunt libere de contract. Produsele sunt second hand si nu beneficiaza de garanție. Unul din aparate este modelul Huawei DS 530, gri metalizat, avand ceas cu afisaj galben – portocaliu, iar celelalte doua sunt model Coship. Receptoarele se vand in ambalajul original, cu toate accesoriile (telecomenzi, cabluri scart, manuale de utilizare). Pentru a putea folosi aparatele, trebuie sa solicitati de la oficiile Telekom cate un smartcard imperecheat cu receptorul si apoi activarea lor, sunand la 1930.
  Receptoarele sunt in stare buna de conservare, functioneaza excelent, au urme de folosire obisnuite, arata 9/10 si se comporta 10/10. Doua din ele sunt in ambalajele de origine. Receptoarele sunt libere de contract. Pentru verificare la Telekom, se dau seriile:
  - Receptor Huawey DS 530: 04956226431488300;
  - Receptor Coship CDVB 5668: 33FDBF0182807746C;
  - Receptor Coship CDVB 5668: 33FDBF01820778067.

  Pretul pentru toate trei este fix 150 lei si nu include transportul.

  DISCLAIMER: CITITI CU ATENTIE CELE DE MAI JOS!


  1. Nu accept schimburi, daca acest lucru nu este prevazut in anunt, motiv pentru care va rog sa nu ma deranjati inutil cu oferte la care nu voi raspunde. Nu voi purta nici un fel de conversatii pe tema increderii in produsele oferite de mine sau la pretentiile altora de tip MALL/SHOP si rog persoanele suspicioase sa se abtina de la licitatie.

  2. Am pus preturi foarte mici produselor expuse la vanzare cu unicul scop de a le vinde cat mai rapid. Din acest motiv, va rog sa nu oferiti alte preturi ca pretexte de negociere, deoarece pretul fiind minim, este fix. Acesta este totodata si ultimul pret. Orice reducere de pret se va face numai in conditiile achizitionarii mai multor produse din oferta mea.

  3. Taxele transport si ramburs percepute de curier vor fi suportate integral de cumparator si nu sunt incluse in pretul produsului. Din lipsa de timp nu pot trimite prin posta. Livrarea personala se face doar in Constanta.

  4. Pentru contact, va rog sa lasati un mesaj cu numarul Dvs. de telefon si va voi apela. Nu raspund la sms-uri, astfel ca va rog sa nu solicitati informatii despre produse prin acest tip mesaje. Pentru siguranta datelor, voi raspunde doar daca mesajele vor fi trimise dintr-un cont apartinand acestui site; daca nu aveti cont, va rog sa va creati unul. Este foarte simplu.

  5. Pentru produsele scoase la vanzare am facut fotografii care reflecta aspectul lor real. Produsele se vand asa cum se vad in fotografii, in starea in care se afla. Uneori, prima fotografie poate fi luata de pe internet pentru claritate, urmatoarele fotografii aratand starea actuala a produselor.

  6. Orice detalii tehnice despre produs, in plus fata de cele aratate in anunt, le puteti gasi pe internet, pe pagina producatorului. Produsele au fost probate in prealabil, astfel ca, la vanzarea directa, nu se va face proba acestora.

  7. Alte detalii suplimentare fata de anunt se vor solicita si se vor oferi doar pe forum, inainte de incheierea licitatiei. Dupa primirea produsului cumparat va rog sa acordati un calificativ care sa reflecte interactiunea cu vanzatorul.
  Status: Persoana fizica
  Stare : Utilizat
  Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

  ro.newshealth.forskolinactive.com performax.ro vivacredit.ro avon.ro%20 ppt.ro

  Alte anunţuri ale utilizatorului Adolf Hauer

  Utilizatorul nu are alte anunţuri

  SUNA
  MESAJ