• Autentificare · Înregistrare cont nou • Promovează Anunţul

  Mamaia Nord - Apartamente 2 camere

  52500.0 Euro
  Apartamente 2 camere Constanta Data publicării: Iunie 11, 2018 Numărul anunţului: 2627 Vizualizări: 28
  Printează Anunţul

  Dezvoltator C&C Sunny Residence oferă spre vânzare apartamente de lux situate în zona Promenadei Mamaia Nord, la doar 75 ml până la plajă. Este un ansamblu imobiliar cu o arhitectură modernă și finisaje de calitate .
  Suprafetele construite sunt cuprinse intre 63 mp si 81 mp. Preturile pornesc de la 800 euro mp construit + TVA 5%.Termenul de finalizare este de 01.08.2018.
  Proiectul este format din doua imobile de tip P+5. Fiecare imobil va avea 22 de apartamente si 1 spatiu comercial. Apartamentele sunt spațioase cu 2 camere, având compartimentări bine structurate leaving+bucatarie open space, dormitor, baie si balcoane cu vedere la mare.
  Imobilul va dispune de lift silentios Kleemann, granit pe casa scarii si balustrada de inox, lift pentru persoane cu dizabilitati, izolatie exterioara cu polistiren de 10cm. Apartamentele se predau la alb sau la cheie in functie de preferinte, avand tamplarie PVC Salamander gri antracit cu 6 camere si geam termopan tripan, distribuitor caldura+apa, incalzirea se va face prin centrala termica pe gaz, usa intrare PINUM, balcoane cu granit si sticla securizata.
  Merita vazut!!


  Status: Firma
  Stare : Nou
  Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

  Alte anunţuri ale utilizatorului Anunturi

  Utilizatorul nu are alte anunţuri

  SUNA
  MESAJ