• Autentificare · Înregistrare cont nou • Promovează Anunţul

  Vând casă sau schimb

  135000.0 Euro
  Case, vile Ilfov Data publicării: Iulie 9, 2018 Data modificării: Iulie 9, 2018 Numărul anunţului: 3127 Vizualizări: 95
  Printează Anunţul

  Vila finalizată în 2014, constructie proprie, cu 2 etaje, amprentă 70mp cu aproape 200mp curte, se vinde cu tot cu mobilier făcut la comandă si electrocasnice aproape noi. Casa nu este construită pentru vânzare , asadar materialele sunt de buna calitate si conform arhitecturii. Spațioasă pentru o familie numeroasă. Dacă visezi la o casă cochetă si o oază de verdeață , atunci vizitează-ne si sigur o să îți placă ce vei găsi. Casa este formata din Parter - living, bucatarie, baie, spatiu depozitare, Etaj 1 - 3 camere cu balcoane +1 baie, Etaj 2- o cameră birou, o baie si spatiu liber încă neamenajat +balcon, pretabil 2 camere sau sala sport, aproape finisat etc.
  Curtea primitoare te va încânta cu flori, pomi fructiferi, vita de vie, foișor , grătar, leagăn , etc. Ne vei găsi pe Sos Alexandriei Cartierul Independentei, un cartier linistit de case, in plina expansiune, cu magazine in apropiere Mega, Lidl, Penny, cu statii ratb 302, 438 si maxi taxi, daca vrei sa pleci din aglomeratia Bucurestiului dar să fii totuși aproape (15min cu masina Piata Unirii) hai să ne faci o vizită , nu vei regreta.
  Daca ai un apartament cu 3 camere zonă verde si metrou apropiat poate facem un schimb. Casa este prea mare pentru noi.
  Numar etaj: 2, numar camere: 6, numar loc de parcare: 2, numar bai: 3, suprafata utila: 180, suprafata totala: 250, suprafata construita: 210, anul constructiei: 2014, accept schimburi +diferenta.


  Link Adresa Web: https://youtu.be/p-qK2t9J02Y
  Status: Persoana fizica
  Stare : Nou
  Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

  Alte anunţuri ale utilizatorului Elena

  Utilizatorul nu are alte anunţuri

  SUNA
  MESAJ