Romania , Cursuri, meditatii, traduceri , Bihor , Oradea , Anunturi Gratuite din Toata Romania , CURS LIMBA ENGLEZA/GERMANA - promotie pentru elevi si studenti , Diploma obtinuta la curs – modul CC1, te scuteste de sustinerea probei de limba engleza la examenul de BACALAUREAT si se... , Anunturi Gratuite din Toata Romania , Anunturi Gratuite
 • Autentificare · Înregistrare cont nou • ro.newshealth.forskolinactive.com
  ro.newshealth.forskolinactive.com
  Promovează Anunţul

  CURS LIMBA ENGLEZA/GERMANA - promotie pentru elevi si studenti

  295.0 Lei
  Cursuri, meditatii, traduceri Bihor Data publicării: Iulie 25, 2017 Numărul anunţului: 1763 Vizualizări: 20
  Printează Anunţul

  Diploma obtinuta la curs – modul CC1, te scuteste de sustinerea probei de limba engleza la examenul de BACALAUREAT si se recunoaste si ca nota pentru examenele de la facultate si studii post-universitare.

  Engleza este prima limbă globală a lumii și a devenit esențială pentru cei care doresc să călătorească și să se bucure de cultura limbii engleze.
  Limba engleză este peste tot în jurul nostru, dar știm cât de dificil poate fi dacă nu înțelegi și nu poți să te alături conversației.

  De aceea, am creat o gamă de cursuri generale și resurse de limba engleză ca să poți comunica în limba engleză cu încredere.

  Dacă nu ai mai învățat engleza până acum sau ai nevoie să recapitulezi noțiunile de bază, te vom ajuta să îți îmbunătățești abilitățile de vorbire, ascultare, citire și scriere.
  Te vom ajuta să începi să comunici și să înțelegi informații de bază pentru a interacționa cu oameni din alte țări, la muncă și în diferite contexte sociale.
  Descoperă varietatea de cursuri și resurse disponibile oferite de experții mondiali în limba engleză pentru a te ajuta să faci primii pași în călătoria ta în limba engleză.

  Cursurile de comunicare in limba engleza se organizeaza in 3 module :

  incepatori AA1 – se acorda diploma de participare cu recunoastere internationala.
  mediu BB1 – se acorda diploma de participare cu recunoastere internationala.
  avansati CC1 – se acorda in urma examenului ANC diploma acreditata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, valabila international.

  Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

  ro.newshealth.forskolinactive.com performax.ro vivacredit.ro avon.ro%20 ppt.ro

  Alte anunţuri ale utilizatorului PROFESIONAL ACADEMY

  Utilizatorul nu are alte anunţuri

  SUNA
  MESAJ