• Autentificare · Înregistrare cont nou • f64.ro
  f64.ro
  Promovează Anunţul

  Maryevents.ro Organizam Evenimente la Cort

  Verifica cu vanzatorul
  Nunti, botezuri, evenimente Bucuresti Data publicării: 25/08/2018 Data modificării: 22/08/2018 Numărul anunţului: 3917 Vizualizări: 421
  Printează Anunţul

  Preturi incepand de la 1500 lei.

  Cort pentru 30 de familii (60 de persoane ) complet utilat perdele drapaj mese scaune huse fete de masa aranjamente florale.
  Cort pentru 45 de famili (90 de persoane ) complet utilat perdele drapaj mese scaune huse fete de masa aranjamente florale.
  Cort pentru 70 de famili (140 de persoane ) complet utilat perdele drapaj mese scaune huse fete de masa aranjamente florale.
  Cort pentru 40 de famili ( 80 de persoane ) complet utilat, cort 8/20 80 de famili (160 de persoane )
  Cort pentru 160 de familii (320 de persoane ) complet utilat perdele drapaj mese scaune huse fete de masa aranjamente florale.
  Mari Events va sta la dispoziție 7/24 cu corturi profesionale complet utilate la cele mai bune preturi. Echipa Mari Events va oferă seriozitate și profesionalism pt ca cel mai important eveniment din viata dumneavoastră sa fie unic și de neuitat. Cort capacitate de 30 de famili ( 60 de persoane ) complet utilat cu perdele, drapaj, mochete, mese scaune, aranjamente florale, vesela, tacâmuri, coșuri de pâine, frapiere fructiere, solnite scrumiere, lanpadare, la cerere pahare de șampanie, boluri saratele alune, la prețul de 3000. Pt mai multe detalii și oferta personalizata nu ezitați sa ne contactați.

  Va punem la dispozitie corturi mici si mari in functie de necesitatile dumnavoastra de la 30-400 de persoane, corturile vor fi complet utilate cu drapaj, perdele, lampadare, vesela, tacamuri, farfuri, carafe, fructiere, scrumiere, mese, scaune, aranjamente florale, mocheta, covor rosu pentru intrare, stalpisori arcada.

  Aranjamentele sunt in diferite culori : rosu bordo, albastru, somon si mov. Pretul include montatul si demontatul care va fi efectuat de echipa noastra.

  Pentru a va oferi mai multe detali si a va face o oferta personalizata in functie de bugetul si necesitatile dumnavoastra nu ezitati sa ne contactati pe Facebook : MaryEvents sau intrati pe pagina de contact al site-ului, pentru numarul de telefon si adresa de mail.

  In vederea unei colaborari va asteptam cu drag

  Telefon : 0734324634

  E-mail: officemaryevents@gmail.com


  Link Adresa Web: maryevents.ro
  Status: Firma
  Stare : Utilizat
  Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

  Alte anunţuri ale utilizatorului Anunturi

  Utilizatorul nu are alte anunţuri

  SUNA
  MESAJ