• Autentificare · Înregistrare cont nou • Promovează Anunţul

  Rezervoare vidanjabile din fibra de sticla

  5000.0 Lei
  Materiale constructii, amenajari Bucuresti Data publicării: 12/02/2019 Numărul anunţului: 4979 Vizualizări: 5
  Printează Anunţul

  Ce este un rezervor vidanjabil?
  Un rezervor vidanjabil este un bazin realizat din pereti din fibra de sticla sau polipropilena, de dimensiuni variabile, fiind fabricate in functiile de dimensiunile cerute de cumparatori. Acest rezervor colecteaza totalitatea apelor menajere si care atunci cand este umplut necesita vidanjarea. Acest sistem de rezolvare a problemei canalizarii, este unul din cele mai intalnite (din pacate din beton), datorita faptului ca este usor de realizat, nu contravine legilor in viguare, acesta fiind etans necontaminand mediul inconjurator si o solutie destul de ieftina. Din pacate costurile de exploatare sunt destul de ridicate, deoarece necesita o golire destul de frecventa.
  Acest sistem este o solutie comforma cu legea in viguare, doar ca unii dintre clienti, din cauza costurilor ridicate cu vidanjarea, executa aceste bazine din beton, uitand sa hidroizoleze peretii, ba chiar mai mult, mai dau si niste gauri in pereti si pe fundul fosei, ca apa sa se infiltreze si sa scapam de vidanjari dese.
  Utilizarea rezervorului vidanjabil?
  Acesta se utilizeaza in zone fara canalizare, unde panza freatica este aproape de suprafata si cu debit mare.
  Caracteristici:
  Rezervoarele vidanjabile sunt de dimensiuni variabile in functie de cerintele clientilor. In functie de dimensiuni sunt prevazute cu canelurile necesare.
  Stuturile de alimentare si vidanjare sunt sudate cu acelasi material din care este confectionat rezervorul. rezervorul se va inchide cu capac de vizitare sau capac simplu detasabil.
  Trebuie luat in calcul si spatiul care il ocupa acest bazin vidanjabil, acesta realizandu-se la dimensiuni mari pentru ca beneficiarul sa il poata goli mai rar, dar trebuie luat in calcul ca o masina de vidanjare poate vidanja aproximativ 9 mc de apa uzata.
  Rezervoarele rezista la presiune hidrostatica si atmosferica, iar cele subterane se ingroapa la maxim 1 metru de la generatoarea superioara pana la cota 0.
  Acestea sunt preturile pentru rezervoare. Montajul este separat in functie de rezervor.
  Trebuie tinut cont ca cei de la Apele Romane si Mediu nu mai dau voie sa se monteze nici un tip de fosa septica sau ministatie de epurare, doar bazine vidanjabile de diverse marimi.
  Datrita faptului ca aceste bazine vidanjabile au dimesiuni si caracteristici diferite, pentru o oferta de pret corecta va rugam sa ne scrieti pe e-mail sau sa ne contactati telefonic.

  https://www.fose.ro/rezervoare-fibra


  Link Adresa Web: www.fose.ro
  E-mail: office@fose.ro
  Status: Firma
  Stare : Nou
  Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

  SUNA
  MESAJ