• Autentificare · Înregistrare cont nou • Promovează Anunţul

  vand garsoniera

  36121.0 Euro
  Garsoniere Brasov Data publicării: 12/03/2019 Numărul anunţului: 5710 Vizualizări: 6
  Printează Anunţul

  Vand garsoniera, parter, zona Tractorul-Brasov
  Intr-o zona noua a Brasovului, foarte aproape de zona Mall Coresi, dezvoltam un ansamblu rezidential cu 2 blocuri, cu 220 de apartamente . Foarte aproape de statia de autobuz - 10 minute pe jos. Construit pe o suprafata de aproximativ 10000 mp, ansamblul va beneficia de spatii verzi, alei pavate si zone de joaca.
  Situate pe strada Nicolae Labis nr 52, blocurile sunt construite pe un regim de inaltime de P+2 E + Mansarda, cu 2 lifturi si sunt realizate arhitectural cat sa permita acelasi grad de lumina in toate apartamentele.
  Primul bloc este finalizat, in acest moment se lucreaza la partile comune ale acestuia, amenajarea apartamentelor deja achizitionate.
  Al doilea bloc, in care se gaseste acest apartament, urmeaza a fi construit pana la inceputul lui octombrie 2018. Apartamentul se vinde la cheie: gresia, faianta, parchetul, obiectele sanitare, usile de interior fiind alese din magazinele de specialitate de catre cumparator in limita unui buget alocat.
  Acceptam orice forma de plata: Cash, Credit Ipotecar, Prima Casa sau Rate la Dezvoltator.( cu un avans de 10000 euro- 5000 la achizitie si 5000 la mutare, rate de 600 euro, perioada maxima 7 ani)
  Garsoniera are o suprafata de 36.65 mp, compartimentata in hol, bucatarie open-space si living, baie si o terasa de 18.18 mp, situata la parterul blocului pe partea de Sud.


  Status: Firma
  Stare : Nou
  Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

  SUNA
  MESAJ